dissabte, 3 de novembre del 2012

Darrer dia a Malawi
Estic a Lilongwe, la capital del pais. Es una birria de ciutat pero no es del tot desagradable ja que esta molt extesa, i no hi ha edificis alts.
Avui m ha passat una anecdota molt divertida, anava amb una parella d Australians i ja tornavem cap a l'hotel quan una dona ens ha parat, ens ha dir que era policia i que li ensenyessim la documentacio. Nosaltres la hem fet identificar a ella com a policia i li hem dit que a les oficines de la poli li ensenyariem els passaports pero no al mig del carrer, quatre persones mes que anaven amb ell tambe se'ns han identificat com a polis.
Una de les dones policiesm, portava una mena de vestit de nit de color blanc ben esparracat.
Be hem anat plegats a la comisaria i alla han vingut, el comisari, el primer, el segon, fins un total de 8 persones a identificar-nos i a mirar els nostres passaports. Cal dir que la majoria no s hi veia gaire ja que s acostaven els documents a tocar el nas per llegir-los. Finalment ens han fet buidar les bosses. Jo portava l'ipad la camera, mangos i samoses ( una mena de croisants farcits), de cop de la bossa d un dels nois han començat a caure sis o set paquets de condoms, ningu s ha pogut aguantar el riure.
I llavors ens han dit que ja podiem marxar.
Ha estat divertit